Det Bliver Sommer Skræmmende Hurtigt – Er du Klar?

Sommer

Det er svært at sige, om det er på grund af global opvarmning eller hvad, men det bliver i hvert fald skræmmende hurtigt sommer. På den anden side, så tror jeg altid, at sommeren kommer skræmmende hurtigt for os mænd. Vi går godt nok og brokker os over manglen på sol og varme, og synes ikke det kan blive sommer hurtigt nok, men så bliver vi alligevel chokerede når den pludselig er her. Det er så utroligt upraktisk ikke at være klar til sommer, synes du ikke?

Med klar mener jeg selvfølgelig, at man godt lide kunne have tænkt sig, at have været i fitness centeret de sidste par måneder, så man kunne vise en six pack frem på stranden. Eller i hvert fald lige kommet et par størrelser ned, så man ikke ligner et oppusteligt badedyr. Det havde da også været fedt nok, hvis man havde fået købt nogle badebukser der faktisk passede tidens trend, frem for at rende rundt i nogle lidt for slidte speedos der ikke har været moderne det sidste årti.

Men nu har du chancen for, ikke bare at lade de ting være drømme. Hvis du læser denne artikel, så har du sandsynligvis stadig tid til at gøre noget ved alting, før sommeren for alvor rammer. Jeg ved godt det kan være svært at komme op i gear, når nu det stadig er trist og kedeligt forår udenfor, men tro mig: sommeren kommer skræmmende hurtigt. Hvis du melder dig ind i dit lokale fitness center i dag, og tager afsted 3-4 gange om ugen, så garanterer jeg for at din sommer bliver bedre end nogensinde før. Det vil være den første sommer uden fortrydelse over din manglende fysiske aktivitet, og hvor du endda kan være lidt stolt over den krop du har fået bygget op. Hvem ved: hvis du er single, kan det endda være du får lige præcis den opmærksomhed du altid gerne har villet have.

Du har også chancen for, at få købt dig noget ordentligt badetøj. Hvis der ikke bare skal slibes lidt af, men virkelig lægges en indsats i fitness centeret, så kan det selvfølgeligt være lidt tricky at købe badebukserne i god tid. På den anden side, så betyder dit intense træningsprogram jo nærmest med sikkerhed, at du skal have nyt badetøj uanset hvad: de gamle speedos er ikke længere en mulighed, da de vil være alt for store, når først det bliver sommer! Køb gerne et par badebukser i den størrelse du sigter efter at kunne komme ned i. Her skal du selvfølgelig være realistisk, men pres gerne dig selv: find den indre optimist frem, og lad ham bestemme, hvor meget du kommer til at svede i fitness centeret.

Sommeren rammer snart, så se at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: