Computer på Afbetaling

Webshop oversigt over butikker med computer & elektronik der tilbyder afbetaling


Køb computer på afbetaling

Hvis du overvejer at køb computer på afbetaling så er denne artikel for dig. Vi har nemlig undersøgt de forskellige fordele og ulemper ved at købe på afbetaling, og opsummeret dem på en måde, der gerne skulle gøre det let for dig at beslutte, hvad der er rigtigt for dig.

bærbar på afbetaling

Det er værd at være opmærksom på, at der godt kan være forskel på at købe en bærbar på afbetaling og på at købe en stationær computer på afbetaling. Mange er ikke klar over, at der er nogle ret store forskelle på en laptop og på en stationær pc. Med en bærbar computer er alle komponenterne samlet i én lille kasse, der gør det dejligt nemt at flytte rundt på computeren. Det er specielt praktisk hvis man ofte skal have computeren med sig, eksempelvis til og fra arbejde, eller hen på skolen eller studiet. En stationær computer er derimod noget større, og har ikke noget indbygget batteri. Den bruger typisk også betydeligt mere strøm, og er sjældent ligeså lydløs som en bærbar computer er.

PC på afbetaling

En PC har dog den fordel, at man ofte får mere computerkraft for pengene, og at det er muligt at udskifte komponenterne løbende. Hvis man skal spille kraftige computerspil eller lignende, kan der altså være fordele at hente, ved at købe en stationær pc. Bærbare computere er dog i dag så billige, at mange computerspillere alligevel vælger at købe en kraftig bærbar computer frem for en stationær computer. Det gør det langt nemmere at deltage i sociale arrangementer (som for eksempel LAN Parties), og så kan man jo ligeså godt have én computer til både skolebrug og gaming. For dem der alligevel ønsker at have en stationær computer kan det dog også godt lade sig gøre, at købe en pc på afbetaling.

En billig computer?

En af de ulemper der kan være ved at købe på afbetaling er, at det rent mentalt kan være hårdt at skulle betale for computeren måned efter måned. Nogle foretrækker at ligge alle pengene på én gang og så få deres nye computer. På den måde skal de kun tænke på udgiften én gang, og kan umiddelbart efter kigge på deres nye bærbare computer og sidde med en følelse af, at det var alle pengene værd. Hvis man betaler på afbetaling, så føles det selvfølgeligt som en utroligt god handel til at starte med! Rent psykologisk føler man nok at det var en billig computer, fordi man kun lægger den første afbetaling når man modtager den. Man ved selvfølgeligt godt, at der falder flere månedlige betalinger senere hen, men her og nu føles det ekstra godt. Udfordringen kan så være, at når man mange måneder senere kigger på sin bankkonto og ser, at man har lavet endnu en afbetaling, så kan det være lidt irriterende. Den computer man har købt er jo ikke længere splinterny, og man har allerede vænnet sig til at have den i sit liv.

Få computeren med det samme

Men det er selvfølgeligt ikke alle der har det sådan, og det er heller ikke helt rationelt. Selvfølgeligt slipper du ikke for at betale for din computer – en afbetalingsordning gav dig derimod bare den fordel, at du kunne få computeren med det samme, uden at skulle lægge alle pengene på én gang.

Har du ikke råd til at betale for din nye computer, så kan du altid afbetale på den. Det er enkelt og smart. Vi har samlet en liste over steder hvor du kan købe computer på afbetaling og andet elektronik.