Webshop oversigt over butikker som tilbyder senge på afbetaling

Det er langtfra alle danske webshops der tilbyder køb nu og betal senere. Vi har samlet en liste med de bedste shops der tilbyder senge butikker med afbetaling og fremragende vilkår.

Rentefri Seng

Afbetal uden gebyr og renter. ANBEFALET!

Bedre Nætter

Afbetaling på 10 måneder uden omkostning. ANBEFALET!

Sengefrabriks Udsalg

Nul renter og gebyr. ANBEFALET!

Sengetid

Nul renter – Månedsgebyr 49-69 kr.

Din Seng

Rentefri/gebyrfri finansiering fra 250 kr. pr. måned.

Drøm Design

Afbetal uden gebyr og renter.

Seng på Afbetaling

Det er blevet mere og mere udbredt, at vi danskere benytter os af en afbetalingsordning når vi kigger på at købe de større ting til hjemmet. En af de ting, som rigtigt mange er begyndt at købe på afbetaling er senge, fordi de er møbler vi typisk beholder i rigtigt mange år. Når nu det er muligt at køb seng på afbetaling uden ekstra omkostning, hvorfor skulle man så lægge alle pengene på én gang? Det er et spørgsmål som rigtigt mange stiller sig selv. Der er nogle der kigger kritisk på det, at købe noget på kredit, eller på anden vis betale af på noget over en længere periode. Det kan være svært at se bort fra de stemmer, og det bør man da heller ikke. En seng er ikke nogen billig investering, og det er derfor også en udgift man bør overveje meget grundigt. Ingen har lyst til at blive snydt eller på anden vis betale overpris. Så spørgsmålet er hvad der findes af fordele og ulemper, når det kommer til at købe en seng på afbetaling.

Køb seng på afbetaling uden ekstra omkostning

Det første man skal være opmærksom på er, at der er mange måder at strukturere en afbetalingsordning på. Før i tiden var det eksempelvis meget udbredt at lægge en masse gebyrer og andre ekstra-udgifter på en afdragsordning. Det er dog noget der er blevet slået hårdt ned på, og samtidig er der i dag så meget konkurrence på markedet, at ingen af de store forhandlere kunne finde på at lave den slags numre. Derimod er der i dag mange steder der tilbyder senge på en afbetaling der er både rentefri og uden gebyr. Hvis man tror man sparer noget ved at gå udenom en afdragsordning, så ville man altså være forkert på den nu om dage. Hvis man kan købe senge på afbetaling uden renter, jamen så giver det jo sig selv, at man er ved at lave en god handel. Du kommer stadig til at betale for din seng, men kan gøre det over længere tid. Forestil dig hvis du kunne have købt dit hus på afbetaling uden at skulle betale renter eller gebyrer til din bank! Det ville spare dig for massevis af penge. Det er nok ikke muligt på boligmarkedet, men når det kommer til at købe en ny seng, så er det muligt i dag!

Senge på afbetaling uden renter

Så beslutningen har faktisk aldrig været nemmere end den er i dag. At købe en seng på afbetaling er ikke længere noget man skal være skeptisk overfor, så længe man handler hos en virksomhed der tilbyder senge med rentefri afbetaling. Takket være de stærke danske love på forbrugerområdet, så er danske virksomheder rigtigt gode til at vise, hvordan afbetalingsordningen hænger sammen og hvad du kan forvente at betale i sidste ende.

Rentefri og uden gebyr

Drømmer du om en en ny seng uden at skulle ligge 10.000-20.000 med det samme? Det kan heldigvis nemt lade sig gøre. Endda uden ekstra omkostninger. Lige nu tilbyder flere butikker afbetaling på senge uden renter og gebyr. Det betyder at du kan afbetale din seng på 12-24 måneder under at det koster en krone ekstra. Vi har samlet de bedste her på siden.