Oversigt over webshops hvor du kan købe en MacBook på afbetaling

Er du på udkik efter en ny macbook pro eller andet udstyr fra Apple. Her se de butikker der forhandler computer og mobiltelefoner og samtidig tilbyder afbetaling. Hvis du kender flere som der bør tilføjes til listen kan du skrive det i kommentarerne.

Er det dumt at købe en Macbook på afbetaling?

Køber du på afbetaling i blinde vil du med stor sandsynlighed komme til at betale meget mere tilbage end Macbook's værdi. Der er mange steder hvor du ender med at betalt 2-3 gange pengene retur. At vælge afbetaling sådan et sted er utroligt dumt. Der er dog mange steder hvor udgifterne er meget små eller endda nul. Vi har sorteret vores forslag med de bedste betingelser øverst.

Hvert eneste år, når vi nærmer os skolestart, begynder folk at gå på jagt efter gode tilbud på bærbare computere. Det er snart ikke muligt at gennemføre en uddannelse uden at have adgang til en god laptop, så det er selvfølgeligt en prioritet for både studerende og deres forældre. Særligt Macbooks har gjort sig bemærket på markedet for studerende, da de tilbyder en kombination af stabilitet, god kvalitet og et gennemført design. Den slags kommer dog selvfølgeligt med en pris, og derfor er der mange der overvejer at købe en macbook pro på afbetaling. Tankegangen er, at det vil give gøre det muligt at købe en computer her og nu, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Afbetaling på macbook

Spørgsmålet er dog, om det er den rigtige vej at gå. Hvad er der af fordele og ulemper ved macbook afbetaling, og hvordan ved man, om det er den rigtige vej at gå? En af de mest åbenlyse fordele er, at man kan få computeren med det samme. Hvis man skulle lægge hele beløbet på én gang, så er det ikke sikkert, man ville have plads i budgettet. Når man nærmer sig skolestart, eller bare gerne vil have fingrene i computeren hurtigst muligt, så er det frustrerende at skulle spare op i flere måneder før det bliver muligt. I stedet kan man bare lægge en afbetaling på macbook og begynde at bruge den med det samme. Så lægger man bare betalingerne efterhånden som man tjener flere penge, og alle vinder i sidste ende.

Macbook rentefri

Det er dog også det, der kan være farligt. Ulempen ved at købe på afbetaling er, at man godt kan komme til at glemme, at man har indgået denne aftale. Ofte kan man få en macbook rentefri, hvilket betyder at der ikke bliver lagt renter oveni den pris man skal betale. Det betyder at det ikke er voldsomt dyrt at købe en Macbook på afbetaling i forhold til at købe den kontant. Problemet opstår udelukkende hvis man glemmer af lave afbetalingerne. For de fleste er det ikke noget problem, da en afbetalingsordning ofte kan laves automatisk, så pengene bare trækkes på din konto hver måned, når din løb eller SU går ind.

Alt i alt er en bærbar computer et af de steder, hvor afbetalingsordninger giver mest mening. En computer er en nødvendighed i det moderne liv, og den gør livet lettere fra den første dag man har den. I stedet for at skulle vente på alle de fordele en bærbar computer kommer med, så kan man blot købe en på afbetaling, og komme i gang med at bruge den med det samme. Så længe man er opmærksom på at indbetale de fremtidige betalinger, så er det en ganske overskuelig og populær måde at springe ventetiden over, og få en Macbook i hænderne her og nu.

Hvis du hellere vil låne pengene hos en låneudbyder anbefaler vi denne låneoversigt.