Møbler på afbetaling

Følgende butikker tilbyder afbetaling på møbler

Her ser du en hurtigt webshop oversigt over hvor du kan købe møbler på afbetaling. De kan også se hvilken udgifter der er ved køb.
Entremøbel - Afbetaling via Viabill
ES furniture - Afbetaling via Viabill
Freshfurn - Afbetaling via Viabill
Bobo Online - Afbetaling via Viabill

Er møbler på afbetaling en god idé?

Er du nygift og lige flyttet ind i et nyt hjem? Eller har du bare brug for nye møbler? Det kan nogen gange være utrolig dyrt at købe møbler til hele hjemmet, og især når man lige har brugt flere tusinde kroner på en honeymoon, et bryllup og bryllupstøj. Læs med om, hvorfor møbler på afbetaling er den bedste idé. Køb nu og betal senere! Møbler på afbetaling kan være den bedste løsning du længe har ledt efter. I stedet for at gå efter de gamle kollektioner, der er på udsalg og i stedet for hele tiden at lede efter møbler på tilbud, så kan du i stedet få dine drømme møbler på afbetaling uden at skulle komme af med en formue på én gang. Mange møbelbutikker tilbyder køb på afbetaling – og derfor er det ikke så svært at finde. Men hvilke møbler skal du købe og hvordan kommer du bedst i gang?

Afbetaling af møbler

Når du køber møbler på faktura betaling, så betaler du efter 14 dage. De fleste steder tilbyder rentefri kredit med faktura betaling. Køb møbler på faktura, hvis du har råd til tingene, dog måske venter på at få løn eller er utryg ved at skrive dine bankinformationer på nettet. Køb møbler på afbetaling, hvis du overhovedet ikke har råd og har brug for møblerne her og nu. Er du f.eks. lige flyttet ind et sted, så er det oplagt, at du har brug for møbler til hele hjemmet, som kan blive en dyr fornøjelse. Når du køber med afbetaling, så ”låner” du faktisk pengene fra en udbyder, som derefter betaler butikken. Du skal derefter betale låneren tilbage månedligt. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale hver måned. Men køber du f.eks. møbler for 20.000 kr. og vælger en afbetalingsperiode på 12 måneder, så skal du faktisk af med 1.666 kr. hver måned. Vælger du en leverandør, der har renter på, så kan fornøjelsen blive en del dyre. Vær derfor sikker på, at du vælger en rentefri låner. Køb møbler med viabill, hvis du vil slippe for gebyrer og renter. Og køb møbler med viabill, hvis du vil være sikker på at få en nem og tilfredsstillende låneroplevelse. Konceptet ”køb møbler, betal senere” er mange danskere glade for. Det er nemlig ikke alle, der har råd til at betale for alle de møbler. Du kan desuden vælge at udbetale et større beløb med det samme, så du ikke skal betale så meget om måneden derefter. Køb sofa på afbetaling og spar dig en masse penge for den indeværende måned!

Hvilke møbler skal jeg købe?

En sofa på afbetaling kan findes mange steder, men leder du efter én bestemt sofa, så kan søgningen blive en lang proces. Før du indretter dit hjem, så skal du have sat dig et tema eller et bestemt koncept du vil køre. Dette kan f.eks. være ”simpelt” eller ”gammeldags”. Derefter kan du begynde at lede efter møblerne. Har du ikke så mange penge til rådighed hver måned, så er det nok ikke den bedste idé at købe designermøbler, som du skal betale af i 5 år. Dette kan være drænende for din bankkonto og din økonomi. Ikea, jysk, My Home og lignende er gode butikker at starte med at kigge på. De har en del forskellige møbler. Vil du hellere lede på nettet kan du også søge på ”møbler afbetaling” og hurtigt finde møbler, der kan købes på afbetaling. Det er vigtigt at du vedligeholder møblerne og sørger for, at de er i fin stand, så du ikke skal ende med at købe endnu et nyt sæt møbler, mens du stadig er i gang med at betale de forrige møbler af.

Er du på RKI?

RKI er en liste forskellige lånerudbydere kan se. RKI er en liste, hvor de ”dårlig” betalere står på. Står du altså i gæld til et forrige firma, som du ikke har betalt tilbage så kan du blive sat på denne liste. De fleste lånerudbydere kan se dette, og derfor kan du nægte at give dig et lån, som kan forhindre dig i at få købt dine møbler på afbetaling. Der er dog nogle firmaer, der stadig vil tilbyde dig et lån. Derfor er det bedst at få dette fikset inden du begynder at kigge på møbler. Det er nemlig ikke så rart at stå ved kassen hos Ikea, og derefter finde ud af at din ansøgning om et lån er blevet afvist.

Fordele og ulemper ved møbler på afbetaling

Fordele: • Du får nye møbler her og nu og mister ikke så mange penge på én gang. • Du kan få dine drømme møbler med det samme. • Sofa afbetaling kan betale sig, hvis du køber en dyr sofa. • Du behøver ikke at bruge alle dine penge på møblerne. • Du får tid til at spare penge sammen og kan derefter vælge at betale alle pengene igen. Ulemper: • Køber du meget dyre møbler, så skal de betales af i flere måneder. • Hvis du sælger møblerne, så skal du stadig betale pengene. • Du kan risikere at komme på RKI-listen, hvis du er en dårlig tilbagebetaler.