Hvidevarer på afbetaling

Webshop oversigt over butikker tilbyder afbetaling på hårde hvidevarer

Wupti - Afbetaling via Ekspres Bank
De3Bedste - Afbetaling via Viabill

Er det en god idé at købe hvidevarer på afbetaling?

Trænger du til et nyt køkken, toilet eller andet? Så kan du med afbetaling få, hvad du ønsker dig til få penge om måneden. Læs med og find ud af, hvorfor hvidevarer på afbetaling er den bedste idé. Køb nu, betal senere.

Leder du efter en ny fryser, opvaskemaskine, tørretumbler, ovn, microbølgeovn, så er du kommet det rette sted. Har du længe ledt efter dit drømmekomfur, der endnu ikke er på tilbud? Og har du længe ledt efter billige hvidevarer på udsalg? Dette kan du hermed vinke farvel til. Et alternativ er nemlig fundet. Køb hvidevarer på afbetaling. Køb nu, betal senere.

Hvorfor afbetaling?

Når du køber på afbetaling kan du betale få penge om måneden i stedet for det fulde beløb med det samme. Mange forhandlere tilbyder afbetaling, dog er der også nogle, der ikke gør. Så vær sikker på, at de tilbyder afbetaling før du køber. Du kan starte et køb på afbetaling online eller i butik. Dette bestemmer du helt selv, så længe forhandleren tilbyder afbetaling, som betalingsmetode. De fleste forhandlere tilbyder rentefri afbetaling, dog er der også nogle, der ikke gør. Tjek også hermed op på dette inden du foretager dig et køb. Med afbetaling bestemmer du selv, hvor længe perioden skal vare. Vælger du en mindre periode på f.eks. 6 måneder, skal du selvfølgelig betale mere om måneden, end hvis perioden strækkede sig over f.eks. 2 år.

Hvad kan du købe af hvidevarer på afbetaling?

Er du f.eks. lige flyttet ind i din nye lejlighed eller dit nye hus, så skal der nok mange penge til før hele huset indeholder de nødvendige hvidevare man har brug for.


Vaskemaskine: En ny vaskemaskine kan nemt komme op på 5000 kr. og en vaskemaskine kan man ikke undvære, hvis man vasker tøj regelmæssigt. Du kan dog her betale med afbetaling og spare dig for at gå konkurs for den indeværende måned. En billig vaskemaskine kan du dog også finde, dog bruger de billige vaskemaskiner oftest meget strøm og fungerer noget dårligere end de dyrere. Hellere købe en dyr vaskemaskine, der holder i fem år end en billig vaskemaskine, der kun holder i to år. Vaskemaskine på afbetaling kan igen findes hos de fleste forhandlere såsom Elgiganten. Det er dog ikke sikkert at de tilbyder køb af vaskemaskine rentefrit. Køb vaskemaskine på afbetaling, hvis du ikke har overskud til at betale så mange penge på en gang. Vaskemaskine på afbetaling er den sikre løsning til dig, der har brug for en vaskemaskine her og nu. Et vaskemaskine køb på afbetaling er altså den bedste måde hvorpå du kan få råd til en helt ny vaskemaskine uden at bruge en formue med det samme.

Tørretumbler: En tørretumbler er der ikke så mange, der har i hjemmet. En tørretumbler har nemlig en tendens til at skrumpe tøjet. Dog kan en tørretumbler være en god løsning til dig, der ikke har så meget tid til at få tørret tøjet i haven eller på et tørrestativ. Det tager nemlig ret lang tid, og har du et fultidsjob og børn der skal passes, så er en tørretumbler en god idé. Her skal du dog finde den bedste tørretumbler, der ikke skrumper tøjet så meget. Det er altså her en god idé at købe en tørretumbler i den dyre ende.

Køleskab: Drømmer du om et af de pæne amerikanske køleskabe, der leverer iskoldt vand med det samme? Eller drømmer du om et helt nyt klassisk køleskab med meget plads? Køb nyt køleskab på afbetaling og få dit drømme køleskab til køkkenet med det samme. Er du i gang med at indrette dit køkken, så er det altid bedst at finde dit køleskab først. Indretningen skal nemlig indrettes efter, hvor stort køleskabet er, hvor det ligger og hvor meget plads du ellers har tilbage i køkkenet.

Komfur: Leder du efter et nyt komfur, med de bedste egenskaber? Så kan du her også finde et komfur med både en rummelig ovn og et smart design. I dag er komfuret gået hen og blevet erstattet af kogeplader, dog er et komfur et must til dig, der ikke har så meget plads og har brug for både en ovn og en kogeplade.

Ovn: Leder du efter en ny ovn, med meget plads? Så kan du finde en ovn på afbetaling. Indbygningsovn er i dag meget populære. De har et nyt, enkelt og smart design, der giver køkkenet et helt andet udseende. En indbygningsovn ligger også lidt i den dyre ende og derfor er det en god idé at købe denne på afbetaling.

Microbølgeovn: En mikroovn er som regel ikke så dyr, derfor er det ikke så nødvendigt at købe en mikroovn på afbetaling. Køber du dog et helt sæt af hvidevarer kan det her være en god idé at inkludere din mikroovn og andre nye køkkenvarer med.

Nyt til køkkenet: Skal du bruge nye tilbehør til køkkenet såsom en mikroovn, en kaffemaskine, en elkedel eller andet? Så kan du her inkludere det i dit køb og få det på afbetaling.

RKI

Er du på RKI kan forhandleren nægte at give dig et lån. Det er hermed altså vigtigt, at du tjekker op på dette. Det kan dog være, at du stadig får lov til at låne pengene. Tjek dog op på dette før du køber, så du ikke står med et helt sæt af hvidevare uden at have råd til det.