Webshop oversigt over tøjbutikker tilbyder tøj afbetaling

Det er langtfra alle danske tøj webshops der tilbyder køb nu og betal senere. Derfor har vi samlet denne liste til dig og delt dem op i herre, dame og børnetøj, som hjælper dig med at få et overblik over butikkerne hvor du kan betale med afbetaling.

De mest populære butikker med afbetaling

Stylepit  (Herre/Dame/Børn)

ANBEFALET!
Betal over 4 måneder uden ekstra omkostninger med ViaBill. Gratis fragt – 50 Dages Gratis retur.

Smartkidz  (Børn)
Betal over 4 måneder uden ekstra omkostninger med ViaBill. Gratis fragt og retur med Kundeklub.

Tøj på Afbetaling

Drømmer du om en del tøj, måske endda mærkevare, men ikke vil bruge hele månedslønnen på det? Så kan en nem løsning være at købe tøjet på afbetaling. Køber du tøj, der er på udsalg, så kan du også her spare en masse penge. Dyre mærkevarer på tilbud kan spare dig en del penge. Køb nu, betal senere.

Afbetaling af tøj foregår på den måde, at du køber dit tøj, hvorefter du kan vælge at betale beløbet månedligt. Tøj på afbetaling er ikke anderledes end andet. Det kan faktisk betale sig, hvis du helst vil betale et mindre beløb hver måned end et stort beløb med det samme.

Hvordan virker afbetaling?

Når du køber tøj på afbetaling til mænd, kvinder, børn og lignende så betaler du beløbet over flere måneder. Du har måske prøvet det med din smartphone eller din bil, hvor du betaler på afbetaling. Når du køber på afbetaling ”låner” du faktisk penge fra en virksomhed. Dette kan være fra ViaBill eller Klarna. Tøj med afbetaling hos ViaBill er rentefrit. Dvs. at du slipper for store gebyrer senere hen. Tøj med ViaBill er nemt og sikkert. Du kan f.eks. shoppe online for 2000 kr. og derefter betale 100 kr. pr. måned i 20 mdr. Køb tøj med ViaBill og slip for renter.

Hvad kan du købe af tøj med afbetaling?

Du kan købe alt fra børnetøj, tøj og sko på afbetaling. Der findes forskellige webshops, der tilbyder afbetaling. De webshops med afbetaling på tøj vil have det stående på hjemmesiden eller under betalingsformer. For at finde, hvilke hjemmesider, der tilbyder tøj på afbetaling kan du nemt søge på nettet ”shop tøj med afbetaling”, hvorefter der vil poppe en masse forskellige hjemmesider frem.

Hvor kan du få køb på afbetaling?

Det er ikke alle butikker, de tilbyder køb på afbetaling. Butikker såsom Styled.dk, americandreams.dk, hommefemme.dk, trendday.dk tilbyder afbetaling på tøj. Børnetøj på afbetaling kan du også finde. Det kan nemlig vær en god idé at købe børnetøj på afbetaling, da man oftest køber en del børnetøj af gangen til den nyfødte.
Vil du dog starte et køb på afbetaling hos en butik, der ikke udbyder det, kan du altid overveje at få købt tøj på faktura betaling. Tøj på faktura betaling virker på samme måde som afbetaling. Her får du en faktura på dit køb, som så skal betales tilbage indenfor f.eks. 14 dage. Det kan f.eks. være at du først får din løn om 2 uger og derfor kan en faktura bedst betale dig.

Fordele og ulemper ved køb på afbetaling online

Ulemper:
• Køber du billigt tøj til kvinder eller billigt modetøj, kan det f.eks. ikke betale sig at købe på afbetaling hvis det f.eks. er en mindre sum penge. Du kan sagtens betale med det samme og derefter slippe for at skulle betale hver måned. Så behøver du heller ikke at bøvle med at oprette en konto hos din udlåner.
• Du skal betale hver måned. Køber du f.eks. tøj for 5000 kr. og deler det op til 12 mdr. Skal du faktisk betale ca. 417 kr. hver måned. Dette er heller ej særligt rart, da du skal betale dette hver måned. Er du f.eks. studerende, kan du gå hen og miste en del af din månedlige rådighedsbeløb.

Fordele:
• Du kan få dit drømmetøj med det samme. Bestil tøj og betal senere. Dette kan være perfekt til dig, der bare har brug for tøjet med det samme.
• Børnetøj med ViaBill er også en god løsning til dit nyfødte barn. De fleste nyfødte skal have en del tøj og samtidigt med at de vokser, skal de hele tiden have nyt igen og igen. Køber du afbetaling tøj kan du have råd til alt dette uden at gå konkurs på en måned.
• Klarna afbetaling såvel som ViaBill er også nemt og helt uden renter. Hermed slipper du for at skulle lave et lån i banken, hvori der kan komme en del gemte gebyrer på.
• Køb tøj på afbetaling og slip for at skulle tænke over, hvordan du overlever den indeværende måned. Tøj på afbetaling giver dig muligheden for at komme af med en mindre sum penge hver måned uden det påvirker din økonomi så meget.

Derfor skal du passe på RKI

RKI er når du er en dårlig tilbagebetaler. Glemmer du nemlig at betale penge tilbage, så kan du risikere at blive sat på RKI listen. Her kan andre udlånere se dette, og derfor kan du risikere ikke at kunne få et lån. Tøj på afbetaling trods RKI kan du dog nogle steder også få. Er det f.eks. et mindre beløb, så er det nemmere for dig, at få købt tøjet. Køb tøj på afbetaling trods RKI hos ViaBill eller Klarna.

Er du ikke så meget til afbetaling, så kan du f.eks. starte et køb på faktura betaling. H&M tilbyder f.eks. faktura hvor du kan få en del børnetøj, tøj til mænd og tøj til kvinder på faktura. Køb tøj på faktura, hvis du helst vil betale senere.