Få supervin til din steak online

Mad og vin går hånd i hånd. For mange danskere er det en daglig forkælelse med et godt glas vin til aftensmaden. Det giver ro og glæde ved middagsbordet, og finder man et godt match med den rigtige vin, der passer til retten, så kan det hele gå op i en højere enhed, og blive en sand fryd for ganen. Det er altid en god ide at se på vinens etikette, om der står nogle anbefalinger til retter, den kan ledsage. Det giver det hele et ekstra pift, hvis mad og vin klæder hinanden.

Malbec er navnet på en blå drue, der stammer fra Sydfrankrig, og giver en kraftig farve til vinen. Malbec er ofte brugt i blandingsvine, hvor flere druesorter indgår, men kan sagtens stå alene. Druen har været brugt i århundreder, men led en krank skæbne i vinteren 1956, hvor mange stokke gik til i kulden i Frankrig. Heldigvis var der stokke i Argentina, der kunne redde sorten fra sin uddøen, og Sydamerika er i dag et af de steder, hvor der dyrkes flest Malbec druer. Til stor glæde for vinelskere verden over.

Fremragende madvin

Vine fremstillet på Malbec druer er perfekte ledsagere til steak. Det sydamerikanske kvæg har traditionelt leveret noget af det bedste kød til steaks, måske er det derfor, man er så glad for Malbec her. Skal I have pizza, burgere, tapas eller lam, så er disse vine også glimrende at drikke til. De mange tanniner går direkte i kødet og skaber en frydefuld harmoni, som giver en stor smagsoplevelse. Der er med andre ord mange danskere, som vil nyde godt af denne vin til aftensmaden.

Gode vine på nettet

Folkene bag supervin.dk har stor erfaring med vinhandel. Specialet er, blandt andet, indkøb af billige restpartier af store kvalitetsvine. Dette giver også meget fordelagtige priser for kunderne. Ofte er der gode rabatter, hvis man køber flere flasker ad gangen. Og der er ofte fine vintilbud at finde i webshoppen. Går man en tur på opdagelse her, så vil man få et indtryk af, hvor stort sortimentet er i denne jyske vinhandel.