Tag din Nintendo konsol under armen og spil videre i bussen

De fleste danskere har haft kontakt med en konsol på et eller andet plan, i løbet af de seneste tyve-tredive år. Unge som gamle. Flest unge, naturligvis, og dem har konsollen nærmest groet sig fast i. Man har kendt konsollerne som noget, der var hægtet på tv-skærmen med kabler, og ned små håndholdte controllere, der kunne bruges til at styre spillet. En konsol har hørt hjemme i stuen, børneværelset eller i tv-rummet, som en stationær enhed. Men så kom Nintendo.

Med Nintendo Switch kom der andre boller på suppen. Her kom pludselig en konsol, der lynhurtigt kunne afmonteres og tages med i tasken, så man kunne spille videre i bussen eller s-toget. Nintendo Switch har totalt afmonteret konsollens rolle som noget stationært, der kun var knyttet til de hjemlige omgivelser. Mega smart fundet på, både med de klikbare controllere og den lækre skærm på selve konsollen. Nintendo Switch har tilført noget nyt og spændende til gamerverdenen.

Specialist i håndholdte devices

Længe før Nintendo Switch var manges hænder optaget af at spille andre håndholdte enheder fra dette firma. Gameboy og Nintendo DS er blot et par eksempler på ikoniske spilplatforme, der er udviklet her. Og spillene med Super Mario har fanget rigtigt mange børn og unge, takket være det syrede univers. Den kantede musik fra de første spil bliver stadig spillet, og der er sågar bands, der har specialiseret sig i at spille den. Nintendo Switch er bare seneste skud på stammen af innovative spillemaskiner fra dette brand. Helt klart værd at prøve af, hvis man ikke har gjort det allerede.

Coolshop har Nintendo

Hos coolshop.dk kan du finde alt det fede fra Nintendo. Der er masser af måder at udvikle spil og spillemaskiner på, og med Nintendo Switch har vi fået en ny udvikling på konsolmarkedet, som helt sikkert vil sætte sine spor i de næste generationer af spillemaskiner. I denne shop kan du også finde de mange fede spil, der kommer til denne platform. Der er flere gode titler at vælge imellem. Og der

%d bloggers like this: