Uundværligt outfit til skiferien

Ski

Vinteren nærmer sig og det betyder én ting for mange danskere – skiferie!

Omtrent en halv million danskere valfarter hvert år over den danske grænse til destinationer som Val Thorens i Frankrig, Sölden i Østrig, Trysil i Norge og mange flere. I Danmark er det nytår, uge 7, uge 8 og påske som er de mest populære tidspunkter at rejse på.

Før afrejse er det vigtigt at undersøge, at man har det rigtige outfit til turen, så dagene på pisterne bliver lange. I nedenstående afsnit vil der komme nogle anbefalinger til de dele af påklædningen der er uundværlig ift. en skiferie.

Klæd dig på efter de tre lag

Der er intet værre end at fryse når man er på skiferie. Derfor anbefales det, at man klæder sig på efter lag-til-lag metoden. Denne metode inddeler påklædningen i tre steps som er det inderste lag, mellemlag og ydrelag. Det inderste lag består af skiundertøj hvor det yderste lag er skijakke og bukser. Mellemlaget er meget afhængigt af vejret, men kan f.eks. være en fleece eller hoodie. Meningen med mellemlaget er, at det skal holde kroppen varm.

Skiundertøj

Alle skiløber ved at godt skiundertøj er uundværlig når man drager på skiferie. Meningen med skiundertøj er, at det skal holde dig varm, tillade din krop at ånde og samtidig sørge for at sveden transporteres væk fra kroppen. Her er det vigtigt at købe af god kvalitet, eftersom billigt skiundertøj hurtigt kommer til at lugte, hvorimod skiundertøj af høj kvalitet vil holde sig lugtfri i en længere periode.

Skijakke

Skijakken er et af de vigtigste elementer at have med på skiferien. Uanset vejret, holder en god skijakke dig tilpas varm og tør, så du holder til en hel dag på pisterne. Med features som snefang, åndbarhed ventilationsmuligheder og lommer til f.eks. liftkortet og smartphonen er det vigtigt, at du finder en skijakke efter dine behov.

Skibukser

Når man suser ned gennem de forskellige niveauer af pister, så kan man ikke undgå at det sprøjter op med sne. Derudover er chancen for at ryge ned og sidde eller ligge altid til stede. Derfor er det vigtigt at man har anskaffet sig de rigtige skibukser inden afrejse, så man ikke kører rundt med våde og kolde bukser. Gode skibukser er vandtætte, åndbare og samtidig med til at holde dig varm.

Handsker

Vi kender alle til følelsen hvor vi står udenfor i snevejr og griber fat i sneen for at lave en snebold. Handsken har vi glemt hvilket betyder at det ikke bliver til mange snebolde. Det er simpelthen for koldt. Det samme gør sig gældende når man skal afsted på skiferie. Skihandsken er utrolig vigtig del af ens outfit, hvis man gerne vil nyde lange dage på pisterne.

 

Høj kvalitet når du køber The North Face

Når du skal have det rigtige outfit til skiferien, kan du med stor tilfredshed kigge forbi mærket The North Face. The North Face er et outdoor mærke, hvor kvaliteten er i højsædet. Alle deres outfit er blevet gennemtestet under de mest ekstreme forhold samt under alt slags vind og vejr. Dette sikrer at du får outfit, som holder. Med et mærke som har naturen i centrum, går du ikke galt i byen når du køber The North Face og med et så bredt udvalg, behøver du ikke shoppe outfit andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: