Spil Brætspil Med Dine Kolleger for Bedre Teamwork

Det er vigtigt, at man har gode relationer til sine kolleger på arbejdspladsen. Vi bruger trods alt omkring 8 timer hver eneste hverdag, henne på vores job. Det betyder at vi er omgivet af de mennesker vi arbejder med, i en stor del af vores liv. Hvis vi har et godt forhold til vores kolleger, så kan tiden flyve afsted, og vi kan virkeligt nyde tiden på jobbet. Formår vi at lave os en masse uvenner, så kan det hurtigt blive ubehageligt, at være på sin arbejdsplads. De fleste mennesker kommer dog ikke ud i hverken det ene, eller det andet, ekstrem. Mange ender derimod med at have et meget overfladisk forhold til deres kolleger. På den måde undgår man at skabe nogen fjender, men man får ligesom heller ikke rigtigt opbygget stærke bånd.

Jo bedre man kender sine kolleger, og måden de tænker på, jo mere effektiv kan man være. Det er derfor både i din, og din chefs, interesse at styrke båndet imellem de ansatte. Hvis der opstår et problem, som du ikke kender løsningen på, så er det smart hvis du ved hvilken af dine kolleger det giver mening at spørge om hjælp. På langt de fleste arbejdspladser er godt samarbejde en central del af den måde, man løser problemer på. Her kan det virkeligt hjælpe, hvis man har en god forståelse af hinanden, og hvilke taktikker og tilgange der typisk benyttes til løsning af problemer.

Det er altså i alles interesse, at der knyttes stærke bånd imellem de ansatte i en virksomhed. Det er dog ikke noget, man bare kan overlade til tilfældighederne. Der er selvfølgeligt nogen mennesker der er meget udadvendte og sociale, og de vil hurtigt komme til at kende en masse mennesker på arbejdet. Men hvad hvis ens virksomhed ikke er heldig, at have sådan en social person? Eller hvis alle kender vedkommende, men stadig ikke kender hinanden? Vi har brug for en effektiv måde, at bygge stærke bånd til hinanden på.

brætspil er en intens social aktivitet, der virkeligt kan hjælpe folk med, at forstå hinanden. De fleste arbejdspladser ville derfor have rigtigt godt af, at arrangere en en ugentlig spilaften eller lignende. Da der investeres i teamwork, kan man sagtens lokke personalet med gratis pizza eller fuld løn. Når man spiller brætspil med – eller imod – hinanden, så er man nødt til at overveje, hvad den anden tænker. Med tiden bliver man altså rigtig god til at sætte sig i hinandens sko, og se verden fra den andens perspektiv. Disse evner opbygges altså hurtigt og effektivt over diverse brætspil, og gavner derefter produktiviteten på de arbejdsrelaterede udfordringer. Hvis man ønsker at forbedre teamworket på arbejdspladsen, så er brætspil altså en utroligt effektiv måde at gøre det på.

%d bloggers like this: