Sådan skal et moderne børneværelse se ud i dag!

Børneværelse

Uanset om du skal til at indrette værelse til en kommende ny verdensborger for første gang, eller om du skal lave om, fordi din søn eller datter er blevet ældre, har du sikkert allerede nu gjort dig nogle tanker om, hvordan det hele skal foregå. Det kan både være en sjov og spændende proces, men i særdeleshed også en uoverskuelig en af slagsen, fordi der er så mange muligheder, når man indretter børneværelse! Det er for de fleste forældres vedkommende lang tid siden, de selv var børn og legede på deres værelse, og selv om de tydeligt kan huske, hvad der hittede, og hvad de ikke kunne lide, har tiderne skiftet mange gange, så det i dag kan være svært som far og mor helt at greje, hvordan det er bedst at indrette sig. Det er der heldigvis gode råd for, for i denne artikel får du nogle gode forslag til, hvad der er populært, og hvilke ting du aldrig går galt i byen med. Så læs dem, og vurdér derefter, hvad der er realistisk for jeres budget, boligstil og dit barns personlighed.

De sjove, sikre, billige, dyre, spændende valg….

Man kan vælge at løse indretningen på mange forskellige måder alt efter, hvad ens præferencer er, men i det følgende kommer nogle alternativer, som spænder bredt, og som du kan tage op til overvejelse en for en.

Det hele kommer selvfølgelig an på dit barns alder, temperament og personlighed, men det er altid godt med lamper og belysning af forskellig niveau. Her kan du vælge enten at have forskellige typer af lamper placeret rundt omkring, som kombineret med forskellige typer af elpærer afgiver hver deres lysniveau, men du kan også installere kontakter, hvorpå du kan styre dem alle sammen på én gang. Og hvorfor er belysningen så vigtig? Det er en rigtig god måde at kunne påvirke dit barns aktivitetsniveau på. Er der meget lyst overalt på værelset, sender det et signal om, at aktivitetsniveauet gerne må være højt, fx ved leg eller fuld fokus på lektielæsningen, og omvendt giver en lettere mørk belysning en fornemmelse af afslapning og ro.

Har du tænkt på, hvad der skal på væggene? Børneplakater er og bliver et hit hos babyer, børn og unge! Børneplakater findes nemlig i alle mulige slags former og farver, så du kan finde børneplakater til børn i alle aldre og til alle slags begivenheder. Desuden er børneplakater en formidabel måde at skabe hygge og atmosfære på, fordi de ofte indeholder mange farver, glæde og generelt bare har en rigtig god udstråling. Børneplakater er et absolut must, når du indretter børneværelse!

Har du et aktivt barn og en, der godt kan lide at tumle og lege meget aktivt, er det også en rigtig god idé at tænke netop dette med ind i hans eller hendes værelse. Her kan du anskaffe dig en masse puder, madrasser og andre ting, som kan lægges på gulvet og op af væggene, så dit barn kan tumle med sine venner uden at komme til skade. Og det bløde hjørne behøver ikke kun at blive brugt til den aktive leg, men kan i den grad også anvendes til lidt afslappende læsning eller en lille lur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: