5 must do aktiviteter i julen

Jul

Tivoli Friheden

Et absolut must do i julen er at tage et smut i Tivoli Friheden. Allerede fra indgangen føles det som at træde ind i et winter wonderland af lys, boder, ildsteder og karruseller. Hvis julestemningen ikke helt har indtruffet sig endnu, vil en tur i Tivoli altså uden tvivl råde bod på dette. Hvad end du er vild med forlystelser eller blot har lyst til at gå en tur i de fine omgivelser med noget varmt i hænderne, er en tur i Tivoli den ultimative jule oplevelse. Sørg dog for at hoppe i en af dine varme dame jakker til udflugten, da det godt kan gå hen at være en kold fornøjelse. Det er dog det hele værd!

 

Julemarked i Den Gamle By

Julen er skudt i gang i Den Gamle By i Aarhus. Fra d. 17. november til d. 1. januar kan du nemlig opleve, hvordan danskerne har fejret jul i 400 år. Hestevogne, julepynt og lysende lanterner er blot nogle af de få ting, du med garanti vil støde på i de hyggelige gader i Den Gamle By. Tag en kop varm kakao i hånden og gå på opdagelse i de historiske huse, og lær om hvornår juletraditionerne opstod. Slut turen af med at købe en souvenir med hjem i form af noget fint julepynt. Den Gamle By er uden tvivl et hit for store som små!

 

Film maraton

Intet indbyder til hygge så meget som julen. Og intet siger hygge så meget som film maraton. Saml dine yndlingsmennesker og dine yndlingsjulefilm og brug en hel dag på at dykke ned i bløde dyner og forsvind ind i juleuniverserne i dine yndlingsfilm. Hvis nogle skulle have gået i glemmebogen, kan disse nævnes som inspiration: The Holiday, Alene Hjemme, Love Actually, Fars Fede Juleferie og Polarekspressen.

  

Juleklippedag med venner

Julen er ofte reserveret til hygge med familien, og det er naturligvis også helt fantastisk. Det er dog også utroligt hyggeligt at samle alle sine bedste venner til en juleklippedag, hvor der ikke er andet på programmet end at drikke varme kakao eller gløgg, spise konfekt og lave julehjerter- eller stjerner, som man gjorde, da man var lille. Hvis du virkeligt gør det godt, kan det jo være, at dit nye mesterværk får en plads på juletræet.

 

Salling Rooftop

Salling Rooftop har en af de bedste udsigter i hele Aarhus, og med sin placering midt på gågaden er det derfor optimalt at tage en tur op på toppen af Salling og nyde den fantastiske udsigt over hele den oplyste gågade (og resten af Aarhus).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: